TIL ØLSMAGNING MED LIDL

SOMMERHUS

sommernyEmma og jeg har været et par dage i sommerhus, og vi har nydt dét og hinanden sådan. Det er så sjældent at man får lov til at holde sig selv i den ro, et hjem langt væk fra hjemmet kan give, og vi har snakket og drukket kaffe og spist brie og badet i havet til vi var helt stive i kulden. Emma er fotograf, og de er altså en særlig type at have om sig, sådan nogen ligesindede krea-typer. Jeg er så taknemmelig for at have så smukke og dygtige mennesker i mit liv. Hun har fået lov til at gå og tage billeder, uden at jeg skulle skabe mig alt for meget, og jeg bliver helt lun ved tanken om at have lov til at gemme sådanne minder. Hvis i nogensinde mangler en, der kan se det smukke i alt det i ikke selv kan, så synes jeg at i skal besøge hendes hjemmeside.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL ØLSMAGNING MED LIDL