RO

ØNSKELISTE: JOB, KÆLEDYR, MÆND

18596702_457901087887479_580609642_oI dag har jeg har holdt torsdag med min Emma, under solen på Nørrebro. Hun er altså dygtig, til det der med at tage billeder og være et fint menneske. Jeg er helt selskabshungrende fortiden, (jeg prøver at overdøve et hjerte og en hjerne og og og) så hvis man går i seng hver nat og drømmer om en kop kaffe med mig, så er det nu man skal slå til.

Især hvis man er en smuk mand. Eller en smuk kvinde med tilbøjeligheder. Eller hvis man ligger inde med et job til mig, eller en hundehvalp.

Jeg skal snart give jer en opdatering på hele uni-situationen, jeg skal bare lige have det sidste formalia på plads, før jeg smider alle kortene. Uden at holde ret meget skjult kan jeg da godt fortælle, at jeg snart sætter jobsøgningen igang, og jeg håber sådan, at jeg kan få lov til at lave noget klumme-artikel-skrive-arbejde. Så ville mit hjerte slå så roligt og tilfredst. I må endelig sende forslag min vej, hvis i møder sådanne et stillings opslag.

   

3 kommentarer

 • L

  Jeg drømmer om en kop kaffe med dig.

  Samtidig er jeg bange for, at jeg ikke kan bidrage med andet end et behov for at kunne møde op til samtalerne med min psykolig. Og at jeg ikke er god nok til at ringe til mine veninder eller til at bede min kæreste om hjælp.

  Jeg håber ikke du tolker denne besked forkert, min pointe er nok egentlig, at jeg finder et kæmpe frirum i dine ord, fordi de udstråler, at det er ok at have det sådan. Uden at være selvmedlidende. Og det sætter jeg virkelig pris på, at få lov til at få et indblik i.

  Hilsen pigen der ofte håber at hun kan sove forevigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ser mange tekstforfatter jobs blive slået op på jobportalen “jobscenen.dk”.
  Det kunne evt. være et forslag at kigge der. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Vil du lave et indlæg med sommerjakker?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RO