OG SÅ VAR DER DAGE SOM DISSE

HUN ER TILBAGE

ferie2Begge ben er igen plantet i den muld jeg kender bedst, og jeg er glad for at være hjemme. Vi har haft så dejlig en tur, jeg og dem. Arbejdet blev der ikke, og jeg har sådan savnet at skrive herinde. Det var egentlig rart at mærke, hvor vigtigt mit lille sted endnu er. Efter snart 6 år.

Min døgnrytme er stadig vendt helt på hovedet, og jeg kan godt mærke, at det påvirker mit humør. Min hud føles lidt tynd, og jeg har brug for en masse ro. Jeg glæder mig til at alting igen bliver til hverdag, og det glæder mig, at være tilbage på bloggen.

   

1 kommentar

  • Karen Strand

    Hvor er din lækre røde skjorte fra??
    Du ser babe lækker ud altså!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG SÅ VAR DER DAGE SOM DISSE