Emeli Foli

Fitness Til Alle

Din forvandling starter her
– Virtuel fitness guide
Når du beslutter dig for at investere i dit helbred og tage hjælp fra os vi booker tid til et første møde med mig. Det første møde med mig Emelie er en konsultation. Her er alt fokus på dig som kunde, og sammen foretager vi en behovsanalyse.
Her er alt fokus på dig som kunde, og sammen foretager vi en behovsanalyse. alt dette danner derefter grundlaget for dit træningsprogram, og er en vigtig nøgle til din succes.
Du beslutter altid selv, hvordan du vil gå videre med din træning efter konsultationen og hvis du vil ansætte mig som personlig træner.

Sådan gør vi

At måle resultater er en stor og vigtig del i forhold til at vedligholde motivationen. Derfor går jeg meget op i resultat måling. 

Trin et

Det er tid til en analyse af din nuværende kapacitet! En kapacitetsanalyse betyder, at vi gennemgår din fysiske status.

Trin to

Dette gøres gennem en række enkle test, som vi derefter sammenligner med under rejsen. Formålet med dette er at være i stand til at følge op på dine resultater på den bedst mulige måde.

Trin tre

Baseret på behovs- og kapacitetsanalysen laver vi en plan sammen. For at du kan nå dit træningsmål.
 “Et mål uden en plan er bare en drøm”
Afspil video
Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Er blevet stærk - både i krop og sind. Emelie ved lige præcis hver gang hvad jeg har behov for.
Catherine

Hjemme eller ude

Hvor ofte vi ser dig bestemme dig selv. Nogle ønsker at blive set en gang om ugen, andre nyder at blive set lidt mere sjældent og træner mere på egen hånd.

Nogle links

Jeg er med dig gennem hele træningssessionen, hvor fokuset er helt på dig! Og hjælper dig med at få din træning gennemført sikker og sjov!

Afspil video

Et hovedfokus er at lære at udføre øvelser med den rigtige teknologi. Og opbygge et bæredygtigt organ.

Procedure

Om min træning

Pakke peber, hold hænder eller bremser, afhængigt af hvad du har brug for lige dér og der! Hver trænings mulighed er dokumenteret, så vi sammen kan se fremskridt og udvikling på rejsen mod dine mål.
Opfølgning og prøve

Ved regelmæssig overvågning og evaluering af test, såvel som træningsresultater, sørger vi for, at du er på den rigtige vej mod dine mål.

Variation alfa omega

For at opnå gode resultater er variation vigtig i træningen. Derfor skriver jeg regelmæssigt nye træningsprogrammer, skræddersyet til dig, dine mål og behov.

Altid tilgængelig

Som din PT er jeg konstant ved din side på rejsen mod de mål, du har sat dig. Du kan altid høre fra dig via sms eller via e-mail, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Jeg er her for dig 24/7.

Blog.
Dør kan ikke åbne

Dør kan ikke åbne

Dør kan ikke åbne I dag gik jeg fuldstændigt i panik fordi at med dør kan ikke åbne. Klaustrofobi grad 10. Jeg skulle jo også

Læs mere »
Amagers bedste elektriker er fundet

Amagers bedste elektriker

Amagers bedste elektriker er fundet Strømmen gik for nogle dage siden og jeg vidste overhovedet ikke hvad jeg skulle lave. Gik ind på Google og

Læs mere »

Mine kunder siger...

Dejligt med ros og tilbagemelding. 

"
Jeg brugte Emilie som personlig træner tilbage i 2017 efter et langt sygdomsforløb. Hun lærte mig at blive gode venner med min krop, og vi lagde en plan for hvordan jeg kunne forblive smertefri med hjælp fra træning og bevægelse. Uden Emelies støtte havde jeg ikke haft modet til at tage sagen i egen hånd og komme ud af en dårlig spiral med indlæggelser og smertestillende piller!
At starte med at træne med Emelie er det bedste, jeg nogenside har gjort. Britt er yderst kompetent. Det gælder både i forhold til selve træningen, hvor jeg har opnået mere end jeg troede var muligt.
"
Fantastisk træning, sjovt, motiverende og effektivt. Har tabt mig ti kilo på ca. 6 måneder og er så tilfreds med min "nye" krop!
Hun en fantastisk træner, som møder en præcis der hvor man er - hver gang. Hun har en virkelig unik fornemmelse for, hvordan hun kan tilpasse træningen til ens dagsform og aktuelle udfordringer.
"
Jeg har trænet med Emelie i snart 6 måneder og det er helt sikkert den bedste investering jeg nogensinde har gjort. Peter er en fantastisk dygtig og sympatisk træner, som evner at gøre træningen varieret og effektiv.
"
De bedste personlige trænere som findes. Emelie ser dig, hvad du har brug for og tilpasser løbende træningen. Jeg har aldrig været i så god form, som den jeg har opnået hos Em, og jeg bliver endda 60 og tre år.