the meatpacking district

I’M LEAVING

stop“The world is a book, and those who do not travel read only one page.” – Saint Augustine


Om et par uger tager jeg min bedste ven i hånden, og rejser langt væk. Til sol og ørken og alt hvad der er fremmed. Det gør folk hver dag, men for mig, er det ikke noget der bare er. Jeg er hunderæd. Hunderæd for lufthavne og menneskemylder, og for irrationelle ting som ikke at blive lukket ind, eller ikke at blive lukket ud, eller at blive taget til fange eller blive væk. Lige netop derfor er det så vigtigt, at jeg tager afsted. Og at jeg har ham med, som jeg stoler mest på. Billetterne blev bestilt et døgn efter at ideen først blev luftet, og selvom dette måske ikke er ideelt for sådan en som mig, så var det nok den eneste mulighed for at jeg ikke ville trække mig ud af projektet.

Vi skal til Arizona, ham og jeg, og det bliver en god oplevelse. Jeg har ikke været i USA siden barn, hvor jeg havde nogle grimme oplevelser, der har fæstnet sig i mig som små, marcherende vejarbejdere med stop-skiltene i vejret. Vi skal bo hos en fælles ven, og hvad der skal ske, tror jeg endnu ikke de har tænkt på. Jeg har allerede tænkt på mulige samtaleemner med taxachaufføren på vej til lufthavnen. Jeg er glad for at jeg skal rejse med mænd. De har det rette no-bullshit-blik, samtidig med at de begge kan se på mig, når jeg ikke kan rumme mere. Det er et held i livet, at have sådanne mennesker.

Jeg kommer til at arbejde dernedefra, og sigter efter at tjekke ind mindst én gang om dagen – så alting forbliver uforandret. Vi regner med at køre ind til LA, så hvis nogen har anbefalinger til hvad man skal opleve, må i så gerne smide dem i kommentarfeltet.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the meatpacking district