FIDDLE LEAF FIG

FIRE DRØMMEKØB

wish

Den er måske ikke så vellidt, ideen om at alting bliver bedre, hvis bare liiige man finder råd til den der ene ting. Eller de der fire. Når det er sagt, så er jeg sikker på at jeg ville få en bedre start på dagen, hvis mandevasen stod på hovedet i hjørnet og kiggede på mig.


INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

1 | CrystaSeya x Alessi: Vasen fra designsamarbejdet mellem CrystaSeya og Giacomo Alessi er nok mit hedeste ønske lige nu. Den er voldsom og helt vild hæslig, men jeg kan virkelig, virkelig godt lide den. Jeg håber, at ham med overskægget en dag finder vej til mit soveværelse, hvor han skal stå på hovedet og passe på mig. Vasen er lavet i et begrænset oplag, og sælges hos WoodWood, The Apartment, Holly Golightly.

2 | Orit Elhanati ‘Stranger: Orit Elhanati (og Arje Griegst) laver, i min optik, de smukkeste smykker nogensinde. Især er jeg, som de fleste, helt forelsket i Stranger-kollektionen, og drømmer om denne store, tunge ørering. Det er ikke en billig affære, så det er godt at man kan nøjes med én. Smykkerne kan købes hos Holly Golightly.

3 | Malin Gabriella Nordin: Det er lidt en drøm af komme til at eje, nærmest hvilket som helst, maleri af Malin Gabriella Nordin. Hun er sindssygt dygtig, og især hendes farvekompositioner gør mig glad i låget.

4 | Acne Studios Buckle Jeans Bag: Jeg har slet ikke forstået hvorfor blogland ikke gik mere amok, da Acne lancerede deres Jeans Bag Colletion. De er sindssygt pæne, og især den sorte har jeg svært ved helt at slippe. Taskerne kan købes her.

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIDDLE LEAF FIG