PLEASER-GENET

FIDDLE LEAF FIG

fig

Fiddle leaf fig, eller violinfigen, som det (ret kært) hedder på dansk, er min absolutte yndlings plante. Den er æstetisk i sine store, skulpturelle former, og så er den meget nem at have indendøre. En violinfigen i potte er nem at anskaffe sig, men ønskes en violinfigen på stamme, altså et violinfigen træ, kan det godt blive en lidt bekostelig affærer. Til gængæld er der altså heller ikke noget fi(ge)nere. Planten er heldigvis ret svær at slå ihjel når først den er indedøre, og kræver vand en gang om ugen, og ellers bare en overbrusning i ny og næ. Planten bliver klart smukkest hvis man kan finde et lyst sted til den, hvor den samtidig holdes ude af direkte sollys. Jeg elsker hvordan planter kan indramme, og skabe en varierende stemning. I virkeligheden er de lidt hjemmets øjenbryn.

Hvis der tilfældigvis er nogen der kender et godt sted i København at anskaffe sig sådan en, så må man meget gerne dele det herinde.

   

2 kommentarer

  • Gud, hvor ramte du bare plet – planter ER jo hjemmets øjenbryn! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Plantorama har dem, er jeg sikker på. De fleste planteskoler har dem også i varierende størrelser. Jeg er ikke kendt i KBH, men hvis du tager turen til Hillerød, får du nok jackpot 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLEASER-GENET