VENUS - LET'S TALK ABOUT SEX

I MINDET BOR DE LYSSKY

17349546_426700361007552_1468940985_o

Jeg kan blive ramt af sådan en ligegyldighed, når strålerne står ind ad vinduet, og danner søjler i rummet. Regnen snakker højt mens solen er så stille. På gulvtæppet danser katten i takt med partiklerne. Den ved ikke hvad jeg ved. Der er noget ved lyset, over middagen. Som om den håner de der tænker. I mindet er du endnu ikke voksen. Et skaldet landskab folder sig ud foran dig. Jeg hiver dine hår ud med fingrene. Min dansklærer fortalte mig engang, at ét samlet øjenbryn var et symbol på tillid. Jeg fortalte hende, at jeg var ret sikker på, at Frida Kahlo bare så sådan ud. Søjlerne deler rummet. På væggen hænger en note: jeg klipper mig selv i øjet, syer små kyser af mine hornhinder og strikker børn af mine øjenlåg. I hjørnet står en kasse med dit navn på. I hjørnet står en plante med bøjet nakke.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VENUS - LET'S TALK ABOUT SEX