NÅR LIVET ER SORT MÅ MAN SÆTTE SIG PÅ SIN VASKEMASKINE

KAN DU STAVE TIL BOURGOGNE, BURGOGNE, BORGONJE OG GRATIS VIN?

theisvine

(Serviceinfo: dette billede eksisterer også på min Tinder-profil)

Jeg har tænkt en rum tid over, hvordan jeg skulle skrive dette indlæg, i efterfølgelse af, at mine sidste to indlæg har været lidt af den hjerteknuste slags. Altså, jeg vil jo helst ikke få det til at lyde som om at jeg drukner mine sorger i vin. Men jeg kan rigtig godt lide vin. Rigtig godt. Og da jeg fik tilbudet om at give jer muligheden for at kunne shoppe selv samme, var der altså intet at rafle om.

Theis Vine er en online (og fysisk) vinforhandler, der sælger alt i druer. Bordeaux, champagne, rød, hvid, midtimellem – hele pivtøjet – og det er altså ikke dårlig vin, der bliver langet over disken. Jeg har sjældent været særlig kritisk med min vin, men i løbet af det sidste år, er det blevet af større betydning, hvad der fyldes i glasset. Jeg ved ikke om det er alderen der langsomt sniger sig ind på mine smagsløg, eller om det er i ren trods overfor mine veninder, som virkelig drikker dårlig vin (i er søde), men jeg kan godt lide, at vide lidt om det jeg serverer – eller sluger alene på en onsdag aften.

Theis Vine udsender hver måned et nyhedsbrev, hvori de informerer om nye vine, og særlige tilbud i deres sortiment – en rigtig god mulighed for at lære at namedroppe, eller stave til bourgogne. Bedst af alt, så får man 150,- gratis penge at shoppe druer for, når man tilmelder sig. Jeg siger go.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Sponsoreret af Theis Vine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR LIVET ER SORT MÅ MAN SÆTTE SIG PÅ SIN VASKEMASKINE