NÅR LIVET ER SORT MÅ MAN SÆTTE SIG PÅ SIN VASKEMASKINE

HAPPY VALENTINE

Så landede den. Valentinesdag. Jeg havde faktisk glemt det, indtil min roomie i morges inviterede mig på date i aften. Bless her, seriøst, for at vide, at dette er den hårdeste dag på mit år. Ikke på grund af valentinesfjendskhed, samfundet and all that, og heller ikke fordi jeg mangler mennesker der elsker mig, eller mænd der synes, at min røv er fine, men på grund af alle de onde minder, der er bundet op på denne dag for mig. Jeg har skrevet flere indlæg om det herinde. Indlæg som jeg virkelig ville ønske, at jeg ikke havde slettet, men som i længden må være blevet for hudløse at have liggende her. Det her er et rum for jer, og for mig, men det er også et rum der bliver gransket af nye bekendtskaber, min mor og af ham. Tingene går bedre, det gør de, og jeg kan godt komme igennem den her dag, uden en knude i min mave. Jeg ville alligevel ønske, at jeg kunne genudgive ordene herinde, igen og igen til al magten var taget ud af dem. Men det kan jeg ikke. I stedet kan jeg blive ved med at dele. For mig selv, og for jer. For hvert år bliver det lettere at bære med mig. I dag vil jeg smile, kigge mod solen og huske.

Happy Valentine’s Day

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR LIVET ER SORT MÅ MAN SÆTTE SIG PÅ SIN VASKEMASKINE