\\\Sponsoreret video\\\

OG SÅ BESTILTE JEG EN PIZZA

fire

…Kender i dét der med at blive revet væk fra en rigtig fin dokumentar om cancer, fordi der siver røg ind under døren? Det er nu anden gang indenfor et halvt år at jeg forsøger at sætte ild til lejligheden, og det er på dage som disse, at jeg sætter så stor pris på at være flyttet ind hos Trine, som hverken kigger bebrejdende på mig eller møder min dårlige samvittighed. Jeg får vegetarmåltidskasser fra Årstiderne, som to gange denne uge har dikteret mig at have med tørrede bønner at gøre. Den første portion glemte jeg at sætte i blød, og her i anden omgang – ja, overstående er slutresultatet. Beskeden var at koge kikærter i en halv time – kun netop dækket af vand. Nu kan jeg måske godt se at det var en dårlig idé over hidsigt gasblus, men altså. To ud af fire måltider er også en form for succes – så er der også mulighed for fremgang, når nu den næste måltidskasse står for døden.

Nu googler jeg ting som ‘bedste pizza Vesterbro‘ og ‘billigste bedste gryde

Undskyld Trine og undskyld opgang

   

3 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Haha, bare rolig, det er sket for os alle. I hvert fald mig 🙂

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steen Hansen

  Som din reservebedstefar vil jeg råde dig til at købe en røgalarm, hvis I ikke allerede har en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hvad hedder den typografi du bruger til dine overskrifter? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

\\\Sponsoreret video\\\