HVEM KOM FØRST? HØNEN, ÆGGET ELLER PICASSO?

KRYSEDULLEKUNST – NU PÅ NYE FLADER

vase

Jeg har nørklet helt vild denne weekend, og er efterhånden klar med et helt oplag til jer. Jeg er begyndt at arbejde på mange andre materialer end papir, da dette faktisk aldrig har været en glæde for mig. Papir er et dyrt og utaknemmeligt materiale at arbejde på, da det krøller og smudser og er næsten umuligt at rette på. Jeg stopper ikke lige foreløbigt med papirarbejdet, men jeg ville gerne op og lave nogle større værker – også med maling frem for kun enkeltstreger. Jeg har netop lavet en prototype på en mulepose, som er blevet så fin, at jeg laver et større oplæg af dem – alle unikamønstre og håndmalede. Vasen er sidste forsøg i denne omgang, og er i virkeligheden i en dyb midnatsblå farve – så smuk.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM KOM FØRST? HØNEN, ÆGGET ELLER PICASSO?