TO MÅNEDER PÅ SU

ER KOLDTBORDSMIDDAG ET ORD?

IMG_4113 (2)

I har været så SINDSSYGT søde ovenpå indlægget i går, og det har jeg lidt brug for at sige tak for – i er virkelig de fineste starutter i byen. Nu skylder jeg rigtig, rigtig mange mennesker avomadder og øl. Måske vi skulle lave en form for stor koldtbordsmiddag? Måske et sted på Fyn, det må cirka være midten. Nå. Lige nu er klokken lort, og jeg sidder i et tog på vej mod Slagelse, hvor min far samler mig op. Vi skal nemlig en smuttur til Århus, for at købe maling (jep) og gå på Aros. Og så er det vidst noget med at vi lige “slår vejen forbi grænsen” for at lade op på Pepsi Max og pølse. Jeg har i øvrigt planlagt et indlæg til jer senere – det handler om hættetrøjer. Hvad er det lige for noget lige pludselig? Kig ind i aften.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO MÅNEDER PÅ SU