LØRDAGSDIGTER | SOFIE DIEMER

PÅ BESØG HOS VAERKSTEDET

vaerk

I dag har jeg været på fint besøg hos Vaerkstedet, den butik der forhandler min lille digtsamling. De har netop rykket deres butik fra Blågårsgade til Jægersborggade, og der er simpelthen blevet så fint i det nye lokale. Jeg havde taget Emma, mine smukke veninde og dygtige foto-ven under armen, og det er der kommet en lille billedserie ud af, og måske sågar en give-away. Det er simpelthen så længe siden, at vi har haft sådan en herinde. Mere om det i næste uge!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAGSDIGTER | SOFIE DIEMER