PÅ BESØG HOS VAERKSTEDET

OM LER | HVOR DET HELT SIKKERT OG IKKE SÅ SIKKERT SKAL HEN

masters

(Indeholder affiliate)

Har jeg egentlig nogensinde fortalt jer herinde, hvor pjattet jeg er med ler? Det var en ting, der for mig, startede da jeg gik på højskole. Jeg har længe været uvenner med mit hår grundet overfarvning i de tidlige teenage år, og jeg besluttede mig derfor for at skrue ned for shampoo og andet hårpjat, som kunne slide på de i forvejen trække lokker. Personligt blev jeg hurtigt virkelig træt af ikke at måtte vaske mit hår, og efter en måneds tid synes jeg ingen bedring der var at se, i forhold til naturlig dannelse af fedt og andet gris = jeg var konstant klam. Inden jeg helt smed håndklædet i ringen besluttede jeg mig for at give den marokkanske sæbeler en chance, og det var guld! Sæbeler er egentlig bare.. ler, og har været brugt til at rense hud og hår siden engang i det sjette århundrede. Det fås i mange former, men jeg selv bruger små brudstykker, som blandet op med vand bliver lidt til mudder, som egentlig bare er skidesjovt at få lov til at smører sig ind i. Leret dufter, af en eller andet sær årsag, en smule af citrus, og kan bruges til vask alle steder – selvom at man umiddelbart kun bruger den til intimvask én gang – der er bare stedder hvor man ikke har lyst til at finde klumper. Nå, men siden den opdagelse har jeg haft svært ved helt at bruge andet end ler, og jeg kommer lidt for ofte til at købe det i alle afskygninger. Især i form som ansigtsmasker finder jeg det helt genialt, og min klare yndling (efter en del tests) er ler-masken fra John Masters, hvilket egentlig er den, jeg gerne vil tippe jer om. Jeg har nemlig lige opdaget, at den er sat ned med 28% (jeg synes at den er lidt for pricy normalt) hos Cocopanda, som generelt faktisk bare har konstant udsalg på alt. Er der nogle af jer der har erfaringer med ler)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ BESØG HOS VAERKSTEDET