OM LER | HVOR DET HELT SIKKERT OG IKKE SÅ SIKKERT SKAL HEN

ET SJÆLDENT GENSYN

IMG_4132 (2)IMG_4184 (2)IMG_4127 (3)IMG_4113 (2)

(indeholder affiliate)

Kimono (similar) | T-shirt | Bukser | Slip-ins (similar)

I dag har jeg været inde i byen og holde møde med Christina, der efterfølgende var så sød at tage oversående billeder af mig. Til tider bliver jeg nervøs for at i helt glemmer, hvem det er der sidder der, bag alle ordene. Jeg er ikke en total outfit-haj, men det er aldrig helt dårligt for selvtilliden at blive mistaken for en model – og have grov øjenkontakt med en vejarbejder mens man glider ned af søjlerne ved Vor Frue Kirke, (ja, der er nogle outtakes.) Tøjet er altså klunset diverse steder, men jeg har forsøgt at finde noget similært til jer – beklager at det ikke altid er helt nemt. Jeg har lige brugt månedens sidste 30kr. på en pakke overpriced flødeboller, og nu vil jeg forsøge at skrive en semesteropgave, der efter planen gerne skulle lyde akademisk og som om jeg ved noget. Tropomorfiseret, jeg siger det bare.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM LER | HVOR DET HELT SIKKERT OG IKKE SÅ SIKKERT SKAL HEN