ET (LILLE) KIG INDENFOR

TIP | FIN SWEATER MED BINDEBÅND

zaraSTRIK | ZARA 299,00 DKK

Jeg ville lige tippe jer om denne ultrafine strik, som jeg har været oppe og hente i ZARA i dag. Jeg har lige købt ny cykel, og da jeg både er virkelig dårlig til at finde vej, og virkelig nykøbenhavner, testkørte jeg lige ruten til og fra KUA i formiddags. Det gik næsten godt. Jeg pitstoppede dog ved Fisketorvet, da jeg blev noget imponeret over, at jeg egentlig bor lige ved siden af. Jeg skal vist lige vænne mig til, at være flyttet ud fra under min sten. Nå, i småpanik over skolestart i morgen, røg der lidt panikshopping i kurven, i stedet for det mad, jeg nok egentlig burde have haft købt. Heldigvis lever jeg endnu højt på konserves, så det bliver noget med kidneybønner og flået tomat i aften.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET (LILLE) KIG INDENFOR