LØRDAGSDIGTER | JOSEFINE ZENA MØLLER AYYAD

ET (LILLE) KIG INDENFOR

 

sneak

Jeg er så småt ved at komme på plads her, i mit nye hjem. Jeg tænkte derfor, at det allerede måtte være på tide, at vise jer lidt af rummet. Der er stadig et par kroge i ikke får at se, da jeg slet ikke er færdig med at rykke rundt og eksperimentere med stedet. Jeg mangler endnu at indrette min lille spisekrog, der lige nu kun består af et teaktræs spisebord, og et par smukke y-stole, og jeg er heller slet ikke kommet i bund med opbevarings delen af processen endnu ( som altid er en kælling.) Heldigvis har Trine og jeg et lille, fælles opbevarings rum, som jeg pt. har fyldt med lort og diverse konserves.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAGSDIGTER | JOSEFINE ZENA MØLLER AYYAD